Cégtörténet

 

Cégtörténet/ Bemutatkozás

1991-ben alakult cégünk alapításához egy külföldi látogatáson szerzett tapasztalatok adták az ötletet és a motiváló erőt.

A cég alapító tagjai Molnár Károly és Tamás József, közel 30 évvel ezelőtt felfedeztek egy olyan piaci rést, melynek kielégítésére akkor még csak kevesen gondoltak. A jól működő külföldi példát alapul véve, pozitív hozzáállással és hihetetlen munkamoráljuk hozzáadásával egy olyan gazdasági társaságot hoztak létre, mely ma is gördülékenyen és jól működik az ő vezérelveiket követve.

Cégünk az ő általuk lefektetett normákat nem csupán nevében (Mo-Ta), hanem a munkavégzés összes szakasza folyamán őrzi és az új környezeti és technológiai kihívásoknak megfelelően fejleszti azokat.

Működésünk megkezdése óta folyamatosan dolgozunk ki különböző koncepciókat és fejlesztünk fizikai parkolásgátló eszközöket, melyeket főként a főváros közterületein telepítünk és tartunk karban. Legnagyobb megrendelőink közé tartozik a Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt., valamint a Fővárosi és kerületi Önkormányzatok.

Mára tevékenységeink közé soroljuk forgalomirányító jelzőlámpás csomópontok létesítését, az útépítést, valamint kerékpártároló fémszerkezetek gyártását, telepítését is.

Megrendelőink elvárásaihoz igazodva 2000-ben bevezettük az ISO 9001:2000 minőségirányítási szabványt, melyet 2009-ben megújítottunk.

Kiemelten kezeljük régi és új megrendelőinket is, mindenesetben gyors, rugalmas és pontos munkavégzést biztosítunk kedvező piaci árakon.

Számunkra a nagy és kis megrendelők egyformán fontosak, ezért nem csak cégek, hanem magánszemélyek részére is elérhetőek vagyunk, segítünk a lehető legjobb és leginkább költséghatékony megoldás megtalálásában.

Bár működési területünk javarészt Budapestre korlátozódik, ennek ellenére nem zárkózunk el a tőlünk távolabb eső területeken felmerülő igények elől sem. Telefonos vagy internetes megkeresés esetén szívesen tárgyalunk vidéki munkák elvégzéséről is!

Legyen szó akár egy bevásárlóközpont parkolóház forgalmi rendjének  komplex kialakításáról (jelzőlámpák, tartóoszlopok, kresz táblák, parkolásgátló pollerek, korlátok elhelyezése), vagy csak a háza előtt lévő parkolóhely elzárásáról egy mobil korlát segítségével, forduljon hozzánk bizalommal!

30 éves forgalomtechnikai tapasztalatunkkal egész évben rendelkezésére állunk!

Amennyiben kérdése van, keressen fel minket az elérhetőség menüpont alatt található email címek, vagy telefonszámok bármelyikén, ha nyitva tartás időintervallumán kívül keres bennünket, legkésőbb a következő munkanapon válaszolunk levelére, vagy amennyiben megadja elérhetőségét visszahívjuk Önt!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Molnár Edina
ügyvezető